پاى گوشت
مواد لازم :
آرد. ٢ پيمانه يا ٣٠٠ گرم
آب ولرم. نصف پيمانه
روغن جامد نصف پيمانه
روغن بايد آب شده باشد ولى داغ نباشد ( از روغن مايع هم ميتوانيد استفاده كنيد)
نمك. ١ ق چ
بيكينگ پودر. ١ق م
تخم مرغ. ١ عدد
زرده تخم مرغ ١ عدد براى روى پاى
مواد لازم براى داخل پاى :
گوشت چرخ كرده. ٢٥٠ گرم
پياز. ١ عدد
فلفل دلمه اى رنگى و خرد شده. نصف پيمانه
قارچ ورقه شده ٢٠٠ گرم
رب گوجه فرنگى و نمك و فلفل و ادويه به ميزان لازم
جعفرى خرد شده. نصف پيمانه
طرز تهيه :
آب ولرم ، روغن ، تخم مرغ، نمك و بيكينگ پودر را در كاسه اى بزرگ با چنگال مخلوط كنيد ، آرد را كم كم به آن اضافه كرده و با هم مخلوط كنيد ، تا خمير نرمى به دست آيد . اين خمير نيازى به ورز دادن ندارد كافيست با پشت قاشق مواد را مخلوط كنيد . روى ظرف را با سينى بپوشانيد و خمير را به مدت يكساعت در محيط آشپزخانه استراحت دهيد.
🌺🌺🌺@ashpazima
مواد گوشتى را با سرخ كردن پياز و گوشت و اضافه كردن قارچ و فلفل دلمه اى شروع كنيد نمك و ادويه و رب گوجه را هم اضافه كنيد و در انتها جعفرى خرد شده را بيفزاييد ميتوانيد كمى آب ليمو ترش هم براى مزه دار تر شدن به آن بيفزاييد . يك پيمانه آب به گوشت چرخ كرده اضافه كنيد تا كمى بجوشد و مايه گوشتى كمى آبدار باشد .
فر را روى ١٨٠ درجه روشن كنيد نيمى از خمير را با دست كف قالب پاى پهن كنيد و آنرا به طور يكنواخت در همه حاى قالب و ديواره ها پخش كنيد .
مواد گوشتى را كه بايد كمى آبدار باشد را روى خمير پهن كنيد و نيمه ديگر خمير را بين دولايه پلاستيك به اندازه سطح قالب باز كنيد . پلاستيك رويى را جدا كنيد و خمير پهن شده را به كمك پلاستيك زيرين روى پاى برگردانيد و سپس پلاستيك را از روى خمير برداريد . زرده تخم مرغ را كمى با چنگال بزنيد و روى سطح پاى را به وسيله قلم مو زرده تخم مرغ بماليد كمى كنجد يا سياه دانه و يا مغز تخمه آفتابگردان روى آن بپاشيد .
پاى را حدود نيم ساعت و يا تا زمانى كه روى آن طلايى شود در فر بپزيد .
نوش جان