چيكن استروگانف
چيكن استروگانف غذايى مناسب براى افرادى كه از خوردن گوشت قرمز منع شده اند وبسيار مناسب براى مهمانى هاى رسمى .
مواد لازم:
فيله مرغ. ٤٠٠ گرم
پياز متوسط. ١ عدد
قارچ ورقه شده. ٣٠٠ گرم
شير. ١ پيمانه
آرد سفيد. ٢ ق غ سر صاف
كره. ١٠٠ گرم
خامه. نصف پيمانه
نمك ، فلفل قرمز ، آويشن ، پودر تخم گشنيز به ميزان لازم
آب ليمو ترش تازه. ٢ ق غ
سير. يك حبه
سيب زمينى ٢ عدد
روغن براى سرخ كردن سيب زمينى
جعفرى. كمى براى تزئين
@ashpazima🌺🌺🌺
طرز تهيه :
فيله هاى مرغ را باريك به اندازه بند انگشت برش بزنيد . بهتر است نيم ساعت قبل فيله ها را با نمك و فلفل و پياز و سير رنده شده و ابليمو مزه دار كنيد .
اين مدت نبايد زياد طولانى شود چون فيله در اثر مجاورت طولانى مدت با آبليمو سفت ميشود و لطافت خود را از دست ميدهد .
پياز را خلال كنيد و با نيمى از كره تفت دهيد فيله ها را اضافه كرده و تا زمانى كه رنگ آنها تغيير كند تفت دهيد . قارچها را نيز اضافه كنيد و خوب تفت دهيد .
در ظرف ديگرى آرد سفيد را به تنهايى تفت دهيد تا بوى خامى آرد گرفته شود . كره را اضافه كنيد و كمى هم بزنيد سپس دور از حرارت شير را كم كم به آرد اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا آرد گلوله نشود مجددا روى حرارت قرار دهيد و به هم زدن ادامه دعيد تا سس غليظ شود .
سس را روى فيله و قارچ بريزيد و ادويه ها و اب ليمو ترش و نمك را اضافه كنيد بعد از يكى دو جوش غذاى شما آماده است .
🌺🌺🌺@ashpazima
غذا را در ظرف مورد نظر بكشيد و روى آنرا با خامه و جعفرى خرد شده و سيب زمينى سرخ شده تزئين كنيد .
براى تهيه سيب زمينى سرخ شده ابتدا شيب زمينى ها را با رنده خيلى باريك رشته اى خرد كنيد سپس رشته ها را در آب سرد بريزيد و بعد از يك ربع خارج كرده و در روغن فراوان سرخ كنيد .
نوش جان