رول فيله و سبزيجات
مواد لازم :
فيله مرغ. ١٢ عدد
سبزيجات خلال شده شامل هويج ، فلفل دلمه اى رنگى ، كدو ، كرفس نيم كيلو
قارچ. ٢٥٠ گرم
نمك ، فلفل ، زعفران ، آويشن ، پودر تخم گشنيز ، جوز هندى به ميزان لازم
آبليمو. ٣ ق غ
رب گوجه فرنگى. ١/٥ ق غ
سس خردل. كمى
كره. ٥٠ گرم
طرز تهيه :
فيله هاى مرغ را كمى با بيفتك كوب بكوبيد تا پهن و نازك شود مراقب باشيد فيله پاره نشود .
با كمى آبليمو و نمك و فلفل و ادويه و نصف ليوان آب سس درست كنيد و فيله ها را به مدت نيم ساعت در اين سس بخوابانيد تا مزه دار شود . سپس روى هر قطعه فيله را چند عدد از خلال سبزيجات قرار دهيد و آنرا بپيچيد و با يك عدد خلال دندان آن را فيكس كنيد تا از هم باز نشود . بعد از اينكه تمام فيله ها را به اين ترتيب آماده كرديد آنها را در يك ظرف نسوز كنار هم بچينيد .
در تابه ديگرى قارچهاى ورقه شده را با كره و آبليمو تفت دهيد و نمك و ادويه و رب گوجه و سس خردل را بيفزاييد كمى هم بزنيد تا سس آماده شود روى ظرف فيله ها را با فويل بپوشانيد و در فر ١٨٠ درجه به مدت بيست دقيقه قرار دهيد بعد از طى اين زمان فويل را برداشته و سس قارچ را كه آماده كرده بوديد روى فيله ها بريزيد و ١٠ دقيقه ديگر زمان بدهيد تا غذا كاملا طلايى شود .
اين مقدار مواد براى ٣ الى ٤ نفر كافيست
نوش جان