خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۳:۴۵   ۱۳۹۵/۵/۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کوفته بادمجان 

    کوفته بادمجون از غذاهای خوشمزه شیرازه که هم با نون و هم با برنج سرو میشه

    کوفته_بادمجان( غذای_محلی ) :

    بادمجون ها رو سرخ میکنیم و کنار می ذاریم گوشت چرخ کرده رو با پیاز و ادویه های دلخواه(من از نمک و فلفل سیاه و پودر آویشن و پودر زیره و زرد چوبه و پودر زنجبیل استفاده کردم)مخلوط میکنیم و کمی ورز میدیم و کوفته هایی به اندازه یک گردو درست میکنیم و در کمی روغن تفت میدیم (نباید زیاد سرخ بشن)

    در یک ظرف جداگانه یک عدد پیاز را تفت میدیم تا طلایی رنگ بشه و دو ق غ رب گوجه و کمی زرد چوبه و فلفل اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم و سپس دو لیوان آب اضافه میکنیم و بعد از به جوش اومدن آب بادمجون ها و کوفته ها و چند عدد گوجه فرنگی را توی ظرف میچینیم کمی نمک اضافه میکنیم و حرارت رو ملایم میکنیم تا خورشت کاملا جا بیفته و بعد از تقریباچهل و پنج دقیقه با برنج یا نون سرو کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان