سیب_زمینی_دور چین :
سیب زمینی کوچک ۲ عدد
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱۵ گرم
آب ۲/۳ پیمانه
آرد ۲/۳ پیمانه
سیب زمینی ها را آب پز می کنیم و همانطور داغ رنده می کنیم.
آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیان بعد همه آرد رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه و هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد.
خمیر رو داخل ظرفی میریزیم و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره.
بعد پکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم.مایه بدست اومده نباید شل باشه.
یک ظرف گود را روغن میریزیم و صبر می کنیم تا خوب داغ بشه.
مواد را داخل ماسوره بریزید.از هر ماسوره که دوست دارید می تونید استفاده کنید.فقط ماسوره باید محکم باشه.مواد را به هر شکلی که دوست داریم داخل روغن می ریزیم و صبر میکنیم تا حسابی سرخ بشه.
بعد در صافی قرار میدیم تا روغن اضافیش بره و با هر سسی که دوست دارید سرو کنید.
(میتونیم این مواد رو روی کاغذ روغنی هم ماسوره بزنیم و داخل فر به مدت 20 دقیقه با دمای 200 درجه بپزیم. فقط قبلش باید روی سیب زمینی ها رو با قلم مو روغن یا کره براق میکنیم.