ته چين مرغ
ته چين مرغ غذايى كه كمتر كسى پيدا ميشه كه اين غذا رو دوست نداشته باشه .
غذايى تقريبا راحت كه با رعايت چند نكته ميتونيد خيلى عالى از كار در بياريد وهمه رو حيرت زده كنيد.
مواد لازم :
برنج. ٣ پيمانه
تخم مرغ. ٢ عدد ( يكى كامل ويك عدد فقط زرده استفاده شود)
زعفران. نصف ق چ
ماست نيمه چكيده. ١/٥ ليوان
مرغ پخته شده وتكه شده. ٢ پيمانه
روغن مايع. نصف پيمانه
نمك. ١ ق چ
طرز تهيه :
ابتدا برنج را ابكش كنيد. برنج را كمى زنده تر از معمول برداريد .
ماست تخم مرغ زرده تخم مرغ نمك زعفران و ٣/٤ از روغن را در يك ظرف بزرگ مخلوط كنيد
ظرف نسوزى كه گنجايش همه مواد را داشته باشد با بقيه روغن چرب كنيد چند قاشق از مايه ماست را كف قالب چرب شده پخش كنيد .
برنج ابكش شده را با مايه ماست به ارامى مخلوط كنيد نصف از مايه ماست وبرنج را در قالب بريزيد روى انرا صاف كرده وتكه هاى مرغ را بچينيد . تكه هاى مرغ نه زياد بزرگ باشند ونه زياد كوچك .
با بقيه مواد روى مرغها را كاملا بپوشانيد روى ته چين را صاف كنيد ودر فر با دماى ١٨٠ درجه روى پنجره وسط فر قرار دهيد وحدود ١/٥ ساعت زمان دهيد تا كاملا پخته شده وته چين شما طلايى شود
اگر از ظرفهاى پيركس استفاده كنيد ميتوانيد زير غذا را از نظر رنگ مرتب چك كنيد
ته چين را در ديس برگردانيد و با زرشك وخلال بادام وپسته وحتى ماست چكيده سفت كه داخل قيف ريخته ايد تزئين كنيد .
نوش جان