دستور پخت و مواد لازم جهت تهیه فلافل آبادانی
تخم مرغ۲ عدد
100 گرم / 147 کالری
سیب زمینی۱ عدد
100 گرم / 75 کالری
نخود۱ فنجان
100 گرم / 360 کالری
جعفری ساطوری شدهقدری
100 گرم / 34 کالری
فلفل قرمزقدری
100 گرم / 22 کالری
عدس۰.۲۵ فنجان
100 گرم / 340 کالری
آویشنقدری
100 گرم / 95 کالری
سیر۲ عدد
100 گرم / 120 کالری
نمکقدری
دستور پخت فلافل آبادانی :
*. نخود را به همراه یک چهارم آن عدس ۲۴ ساعت بخیسانید و آنها را دو بار چرخ کنید.
*. هنگام چرخ کردن در بار دوم دو حبه سیر، یک عدد سیب زمینی کوچک، قدری نمک، فلفل قرمز و بکین پودر به ان اضافه کنید.
*. بعد به همراه یک عدد تخم مرغ از آن خمیر درست کنید ۲ ال ۳ ساعت که در یخچال ماند.
*. در روغن سرخش کنید، البته می توانید از تابه کوچک ولی بلند استفاده کنید تا در روغن شناور باشد.
*. توجه داشته باشید که اگر روغن در حال جوش باشد زمان مورد نیاز برای سرخ شدن آن کوتاه است.
*. بعد از سرخ شدن گرم گرم آن را سرو کنید، بسته به طبع خود از سس های مختلف استفاده کنید،
*. جنوبی های ایران فلافل را با ترشی تند و کم آب میل می کنند.