خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۲:۰۹   ۱۳۹۵/۵/۲۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    دستور پخت و مواد لازم جهت تهیه فلافل آبادانی

     تخم مرغ۲ عدد

    100 گرم / 147 کالری

    سیب زمینی۱ عدد

    100 گرم / 75 کالری

    نخود۱ فنجان

    100 گرم / 360 کالری

    جعفری ساطوری شدهقدری

    100 گرم / 34 کالری

    فلفل قرمزقدری

    100 گرم / 22 کالری

    عدس۰.۲۵ فنجان

    100 گرم / 340 کالری

    آویشنقدری

    100 گرم / 95 کالری

    سیر۲ عدد

    100 گرم / 120 کالری

    نمکقدری

    دستور پخت فلافل آبادانی :

    *. نخود را به همراه یک چهارم آن عدس ۲۴ ساعت بخیسانید و آنها را دو بار چرخ کنید.

    *. هنگام چرخ کردن در بار دوم دو حبه سیر، یک عدد سیب زمینی کوچک، قدری نمک، فلفل قرمز و بکین پودر به ان اضافه کنید.

    *. بعد به همراه یک عدد تخم مرغ از آن خمیر درست کنید ۲ ال ۳ ساعت که در یخچال ماند.

    *. در روغن سرخش کنید، البته می توانید از تابه کوچک ولی بلند استفاده کنید تا در روغن شناور باشد.

    *. توجه داشته باشید که اگر روغن در حال جوش باشد زمان مورد نیاز برای سرخ شدن آن کوتاه است.

    *. بعد از سرخ شدن گرم گرم آن را سرو کنید، بسته به طبع خود از سس های مختلف استفاده کنید،

    *. جنوبی های ایران فلافل را با ترشی تند و کم آب میل می کنند.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان