طرز تهیه فیله مرغ با قارچ
يكي از سريعترين راهحلها براي تهيه يك غذاي سالم و خوشمزه، استفاده از فيله و سينه مرغ است. نكته جذاب آن است كه با استفاده از انواع ادويه، سبزيجات و طعمدهندهها ميتوانيد همين غذا را در مزههاي مختلف تهيه كرده و در برنامه غذاييتان تنوع ايجاد كنيد. اگر دوست داشته باشید، ميتوانيد از سينه مرغ استفاده كرده و مانند فيله آن را برش بزنيد.
کمتر کسی را پیدا می کنید که با مرغ، قارچ و پنیر پیتزا مشکل داشته و این سه ماده غذایی خوشمزه را حداقل یک بار در برنامه غذایی خود نگنجانده باشد. این خوراک سریع برای زمانی پیشنهاد میشود که زمان زیاد برای پخت و پز ندارید و در عین حال دنبال یک غذای کامل هستید.به جای اینکه به فست فود بروید، فست فود را به خانه بیاورید!
فيله مرغ و قارچ
مواد لازم براي 4 نفر:
فيله مرغ: 16 عدد
پياز متوسط، ساطوري: يك عدد
قارچ ورقهاي:200 گرم
روغن مايع: يكچهارم پيمانه
سير، ساطوري: يك عدد
پنير موتزارلا، رنده شده: 100 گرم
نمك و فلفل سياه: به مقدار لازم
روش تهیه:
1. فر را روي 200 درجه سانتيگراد گرم كنيد. فيلههاي مرغ را شسته، خشك كرده و از وسط چاك دهيد. نصف روغن را در يك تابه داغ كرده و مرغها را در سه نوبت نمك و فلفل پاشيده و سرخ كنيد. حدود پنج دقيقه مرغها را سرخ كنيد تا رنگ آن عوض شود.
2. در همين زمان و در يك تابه ديگر روي شعله متوسط بقيه روغن را داغ كرده و سير، قارچ و پياز را پنج دقيقه تفت دهيد تا نرم شود، حالا نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد.
3. مرغها را در يك ظرف نسوز چيده و پنير و مايه قارچ را روي آن ریخته و 10 دقيقه در فر گريل كنيد تا پنير آب شود. میتوانید با سالاد سزار و نان روگن این غذا را سرو كنيد.