چيزكيك تنوري گوشت
.مواد لازم:
آرد: 250 گرم
كره: 100 گرم
پنيرخامهاي: 100 گرم
روغن مايع: 60ميليليتر
تخممرغ: يك عدد
پودرسير: يك قاشق چای خوری
مواد لازم براي رويه چيزكيك:
گوشت چرخكرده: 400 گرم
پياز درشت: يك عدد
پنيرخامهاي: 400 گرم
تخممرغ: 4 عدد
آرد: 75 گرم
نمك و فلفل و ادويه به ميزان دلخواه
.قارچ و فلفل دلمه اي خرد شده كمي
روش تهيه:
ابتدا پياز را به صورت نگيني خرد كرده به همراه گوشت چرخكرده و زردچوبه سرخ ميكنيم، قارچ و فلفل دلمه را به مواد اضافه كرده و همه را با هم سرخ ميكنيم . براي تهيه خمير ابتدا كره، پنير خامهاي، روغن مايع و مقداري نمك و فلفل را با همزن برقي خوب به هم ميزنيم تا يكدست شوند.
.تخممرغ را اضافه كرده و به هم ميزنيم تا جايي كه مواد فرم گرفته و يكدست شوند. در اين مرحله پودرسير و آرد را اضافه كرده و همه را آخركار با همزن برقي مخلوط ميكنيم.
مواد را كف قالب گرد كمربندي به قطر 28 سانتيمتر پهن كرده، مايه گوشت را روي آن پهن ميكنيم، تخممرغها، آرد، پنيرخامهاي و نمك و فلفل به ميزان دلخواه را با همزن برقي آنقدر به هم ميزنيم تا يكدست شوند،
بعد داخل قالب روي مواد ريخته و به مدت ٦٠ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم، ميپزيم