خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۳:۱۲   ۱۳۹۵/۶/۲۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    چيزكيك تنوري گوشت

    .مواد لازم:

    آرد: 250 گرم 

    كره: 100 گرم 

    پنيرخامه‌اي: 100 گرم 

    روغن مايع: 60ميلي‌ليتر 

    تخم‌مرغ: يك عدد 

    پودرسير: يك قاشق چای خوری

    مواد لازم براي رويه چيزكيك: 

    گوشت چرخ‌كرده: 400 گرم 

    پياز درشت: يك عدد 

    پنيرخامه‌اي: 400 گرم 

    تخم‌مرغ: 4 عدد 

    آرد: 75 گرم 

    نمك و فلفل و ادويه به ميزان دلخواه

    .قارچ و فلفل دلمه اي خرد شده كمي

    روش تهيه:

    ابتدا پياز را به صورت نگيني خرد كرده به همراه گوشت چرخ‌كرده و زردچوبه سرخ مي‌كنيم، قارچ و فلفل دلمه را به مواد اضافه كرده و همه را با هم سرخ مي‌كنيم . براي تهيه خمير ابتدا كره، پنير خامه‌اي‌، روغن مايع و مقداري نمك و فلفل را با همزن برقي خوب به هم مي‌زنيم تا يكدست شوند.

    .تخم‌مرغ‌ را اضافه كرده و به هم مي‌زنيم تا جايي كه مواد فرم گرفته و يكدست شوند. در اين مرحله پودرسير و آرد را اضافه كرده و همه را آخركار با همزن برقي مخلوط مي‌كنيم. 

    مواد را كف قالب گرد كمربندي به قطر 28 سانتي‌متر پهن كرده، مايه گوشت را روي آن پهن مي‌كنيم، تخم‌مرغ‌ها، آرد، پنيرخامه‌اي و نمك و فلفل به ميزان دلخواه را با همزن برقي آنقدر به هم مي‌زنيم تا يكدست شوند، 

    بعد داخل قالب روي مواد ريخته و به مدت ٦٠ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، مي‌پزيم

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان