چی بپزم ؟
توپك مرغ پنيرى
مواد لازم:
سينه مرغ چرخ شده ٥٠٠ گرم
پنير موتزارلا رنده شده ١٥٠ گرم
پياز ٢ عدد
فلفل دلمه اى ١ عدد درشت
نمك ١ق م
فلفل قرمز ١ ق چ
پودر سير ١ ق چ
پودر آويشن ١/٢ ق چ
پودر تخم گشنيز ١/٢ ق چ
جعفرى خرد شده ٤ ق غ
پنير چدار رنده شده ٥٠ گرم
پنير پارمزان رنده شده ٥٠ گرم
پودر سوخارى. ١ پيمانه
آرد سفيد ١ پيمانه
تخم مرغ ٢ عدد
طرز تهيه:
پياز ها را رنده كنيد و آب اضافى آنرا بگيريد. فلفل دلمه اى را نيز رنده كنيد. گوشت مرغ را با پياز و فلفل دلمه اى و پودر پنير پارمزان و ادويه ها و نمك خوب مخلوط كنيد و ورز دهيد تا كاملا چسبنده شود .
پنير موتزارلا و چدار را با هم مخلوط كرده و گلوله هاى كوچكى بزرگتر از فندق درست كنيد ( منسجم و فشرده )مقدارى از مايه گوشتى برداشته و دستانتان را كمى مرطوب كنيد مايه را در دستتان پهن كنيد و گلوله پنير را وسط آن قرار داده و اطراف مايه گوشتى را روى هم آورده و به آن شكل توپى بدهيد .
تمام توپكها را آماده كنيد و يك ربع در يخچال قرار دهيد . سپس روغن فراوان در ظرف كوچك و گودى بريزيد تا داغ شود . توپكها را ابتدا در آرد سفيد سپس در تخم مرغ زده شده و در انتها در پودر سوخارى بغلطانيد و در روغن داغ غوطه ور كنيد تا با حرارت متوسط سرخ شود بعد به دلخواه تزئين كنيد.
نوش جان