مافين پنير و بروكلي
بروكلي را بعد از بلانچ كردن درون ميكسر پوره كرده و به همراه پيازچه سير گشنيز تازه و خرد شده ،پودر پنير پارمزان ،تخم مرغ و مقداري كمي ارد -نمك -فلفل مخلوط كرده و درون قالب هاي مافين(كاپ كيك ) ريخته و درون فر به مدت چهل و پنج دقيقه با حرارت صدو هشتاد درجه قرارميدهيم . * نوع پنير مورد استفاده ميتواند متغيير باشد. * در صورت در دسترس نبودن قالب ها ميتوان ان را شبيه كوكو درون تابه سرخ كرد.
*در صورت عدم تمايل به استفاده از بروكلي ميتوانيد اسفناج را نيز جايگزين بكنيد