خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۲۰:۳۱   ۱۳۹۵/۷/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كوردن بولو

    مواد لازم :

    سينه مرغ ورقه شده            ٥٠٠ گرم

    ژامبون مرغ يا گوشت دودى     ٢٥٠ گرم

    پنير چدار ورقه اى             ١ بسته 

    قارچ                    ٢٠٠ گرم

    پنير موتزارلا رنده شده.       ١٥٠ گرم 

    سير          ٢ حبه

    پياز             ١ عدد

    نمك ، فلفل، آويشن      به ميزان لازم 

    آب ليمو ترش تازه         ٢ ق غ 

    تخم مرغ               ٢ عدد

    آرد سفيد.               به ميزان لازم

    پودر سوخارى پانكو    به ميزان لازم

    طرز تهيه:

    سينه مرغ را بسته به ضخامت آن به دو يا سه لايه برش بزنيد تا هر تكه به اندازه يك كف دست و به ضخامت نيم سانت باشد. قارچ را ريز خرد كرده و با كمى كره يا روغن تفت دهيد و كنار بگذاريد. سينه هاى مرغ را در آبليمو و نمك و فلفل و سير رنده شده و پياز خرد شده بخوابانيد. ( نيم تا يك ساعت) سپس هر تكه را كمى بكوبيد تا پهن و نازك شود و مراقب باشيد كه تكه ها پاره نشوند.

    هر تكه از سينه مرغ را روى تخته كار قرار داده به ترتيب يك ورق پنير چدار ، يك ورق ژامبون مقدارى قارچ و پنير موتزارلا روى آن قرار داده و سينه مرغ را رول كنيد و با يك خلال دندان رول را محكم كرده ابتدا در آرد سفيد ، بعد در تخم مرغ زده شده و در آخر در پودر پانكو بغلطانيد تا كاملا آغشته شود و در روغن سرخ كنيد .

    كوردن بولوهاى خوشمزه را ميتوانيد هم به تنهايى و هم با سبزيجات گريل شده سرو كنيد.

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان