كوردن بولو
مواد لازم :
سينه مرغ ورقه شده ٥٠٠ گرم
ژامبون مرغ يا گوشت دودى ٢٥٠ گرم
پنير چدار ورقه اى ١ بسته
قارچ ٢٠٠ گرم
پنير موتزارلا رنده شده. ١٥٠ گرم
سير ٢ حبه
پياز ١ عدد
نمك ، فلفل، آويشن به ميزان لازم
آب ليمو ترش تازه ٢ ق غ
تخم مرغ ٢ عدد
آرد سفيد. به ميزان لازم
پودر سوخارى پانكو به ميزان لازم
طرز تهيه:
سينه مرغ را بسته به ضخامت آن به دو يا سه لايه برش بزنيد تا هر تكه به اندازه يك كف دست و به ضخامت نيم سانت باشد. قارچ را ريز خرد كرده و با كمى كره يا روغن تفت دهيد و كنار بگذاريد. سينه هاى مرغ را در آبليمو و نمك و فلفل و سير رنده شده و پياز خرد شده بخوابانيد. ( نيم تا يك ساعت) سپس هر تكه را كمى بكوبيد تا پهن و نازك شود و مراقب باشيد كه تكه ها پاره نشوند.
هر تكه از سينه مرغ را روى تخته كار قرار داده به ترتيب يك ورق پنير چدار ، يك ورق ژامبون مقدارى قارچ و پنير موتزارلا روى آن قرار داده و سينه مرغ را رول كنيد و با يك خلال دندان رول را محكم كرده ابتدا در آرد سفيد ، بعد در تخم مرغ زده شده و در آخر در پودر پانكو بغلطانيد تا كاملا آغشته شود و در روغن سرخ كنيد .
كوردن بولوهاى خوشمزه را ميتوانيد هم به تنهايى و هم با سبزيجات گريل شده سرو كنيد.
نوش جان