مواد اولیه برای ۲ نفر :
قارچ تازه۱۰ عدد
آرد سفید۱پیمانه
آرد ذرت۱/۲ پیمانه
پکینگ پودر۳/۴ قاشق چایخوری
نمک۱/۴ قاشق چایخوری
آب۱ پیمانه
پودر سوخاری۲ پیمانه
** نکته **
قابل توجه در مورد آرد سوخاری این است که این آرد سوخاری مخصوص در اغلب سوپر مارکت ها یافت می شود و می توانید به راحتی آن را تهیه کنید. رنگ این آرد مایل به رنگ قرمز می باشد. در صورت تمایل آن را در منزل بسازید. دستور تهیه آرد سوخاری را در طرز تهیه آرد سوخاری ببینید .
طرز تهیه :
برای تهیه قارچ سوخاری ابتدا در یک کاسه بزرگ، آرد، پکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. به مخلوط خود تا زمانی که خمیر صاف تشکیل شود آب اضافه کنید. قارچ را در خمیر بزنید طوری که خمیر به همه جاهای قارچ بچسبد.
قارچ را در پودرسوخاری بزنید تا زمانی که پودر سوخاری تمام سطح قارچ را بپوشاند. این کار را برای تمام قارچ ها انجام دهید.
حال قارچ را در فر با درجه حرارت ۳۶۵ درجه قرار دهید تا زمانی که قهوه ای طلایی رنگ شود. سپس قارچ ها را از فر در آورده و روی کاغذ خشک مخصوص غذا بگذارید تا روغن آن گرفته شود.