خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۰:۵۰   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #همبرگر_عالی

    نتیجه تصویری برای همبرگر



    گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
    پیاز متوسط ۲ عدد
    آرد سوخاری ۲ ق س
    سس گوجه ۲ ق س
    سس خردل ۱ ق س
    شیر ۱/۴ (یک چهارم) پیمانه
    نمک نصف ق م
    فلفل قرمز ۱/۸(یک هشتم) ق م
    ادویه همبرگر شامل : (فلفل سیاه یک چهارم ق م + جوز هندی یک هشتم ق م + پودر سیر یک هشتم ق م + زنجبیل یک چهارم ق م + ادویه کاری یک چهارم ق م + آویشن نصف ق م)
    ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آنرا می گیریم .
    آرد سوخاری و شیر را با هم مخلوط می کنیم تا خمیری حاصل شود .
    پیاز و سس گوجه و سس خردل و مخلوط آرد سوخاری و شیر را با گوشت مخلوط می کنیم .
    سپس ادویه ها رو اضافه کرده و کمی ورز می دیم .
    نکته : در صورت تمایل می تونید به مقدار یک ق س پودر پیاز خشک شده داخل مواد همبرگر بریزید .
    اندازه و سایز همبرگر بستگی به شما داره ،بعضی ها ممکنه دوست داشته باشن همبرگرشون مثل همبرگرهای مک دونالد توپولی باشه و بعضی ها ممکنه دوست داشته باشن همبرگرشون نازک تر باشه .ولی کلا بین ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم وزن استانداردی برای همبرگر ها هست .

    برای فرم دهی گلوله های گوشتی می تونید از قالب همبرگر هم استفاده کنید.
    سپس همبرگر ها رو دونه دونه داخل روغن سرخ کنید .
    بعد از اینکه یه طرف همبرگر سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان