#همبرگر_عالی
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
آرد سوخاری ۲ ق س
سس گوجه ۲ ق س
سس خردل ۱ ق س
شیر ۱/۴ (یک چهارم) پیمانه
نمک نصف ق م
فلفل قرمز ۱/۸(یک هشتم) ق م
ادویه همبرگر شامل : (فلفل سیاه یک چهارم ق م + جوز هندی یک هشتم ق م + پودر سیر یک هشتم ق م + زنجبیل یک چهارم ق م + ادویه کاری یک چهارم ق م + آویشن نصف ق م)
ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آنرا می گیریم .
آرد سوخاری و شیر را با هم مخلوط می کنیم تا خمیری حاصل شود .
پیاز و سس گوجه و سس خردل و مخلوط آرد سوخاری و شیر را با گوشت مخلوط می کنیم .
سپس ادویه ها رو اضافه کرده و کمی ورز می دیم .
نکته : در صورت تمایل می تونید به مقدار یک ق س پودر پیاز خشک شده داخل مواد همبرگر بریزید .
اندازه و سایز همبرگر بستگی به شما داره ،بعضی ها ممکنه دوست داشته باشن همبرگرشون مثل همبرگرهای مک دونالد توپولی باشه و بعضی ها ممکنه دوست داشته باشن همبرگرشون نازک تر باشه .ولی کلا بین ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم وزن استانداردی برای همبرگر ها هست .
برای فرم دهی گلوله های گوشتی می تونید از قالب همبرگر هم استفاده کنید.
سپس همبرگر ها رو دونه دونه داخل روغن سرخ کنید .
بعد از اینکه یه طرف همبرگر سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه .