#خوراک_اردک
من قسمت ران اردک انتخاب کردم
یک عدد پیاز متوسط بایک حبه سیر دوتا برش کوچک زنجبیل و نصف فلفل دلمه خورد کردم ته ماهیتابه بعد گوشت اردک چیدم روش هویج حلقه شده وکمی فلفل سیاه زدم یه کم روغن زیتون اخه گوشت اردک چرب زیاد روغن نمیخواد درب تابه گذاشتم وشعله رو کم کردن تا خودش اب بندازه بعد از یک ساعت کمی دم کرده زعفران و رب گوجه و رب انار و کاری و دارچین زدم و بعد سرخ شدن رب اب جوش ریختم وکم کردم تا بپزه ودر اخر نمک زدم وبا زرشک پلو سرو کردم
سیب زمینی سرخ کرده ام برا کنارش گذاشتم
گوشت اردک گرم و کلی خاصیت و خوشمزه است حتما درست کنیدنوش جان