۱۱:۱۷ ۱۳۹۵/۹/۱۳
#سوپ_جو
جو پوست کنده رو چند ساعت خیس کردم وبعد ریختم تو قابلمه و آب ریختم. وقتی جوش اومد شعله رو کم کردم بعد توش کتف و گردن مرغ ریختم . پیاز رو نگینی خورد کردم و اضافه کردم . بعد یه 2 تا شلغم متوسط و 3 تا هویج رو درسته انداختم تو سوپ با شعله ملایم گذاشتم تا بپزه. بعد نخود فرنگی ریختم و نیم ساعت آخر تو سوپ سیب زمینی نگینی ریختم.شلغم و هویج رو درآوردم و رنده ریز زدم و دوباره ریختم تو سوپ. بعد رب ریختم و گشنیز و جعفری و گذاشتم تا جا بیفته. 5 دقیقه آخر توش آب نارنج تازه ریختم،نمک و فلفل یادتون نره
این سوپ خیلی خوشمزست و چون توش شلغم داره واسه سرما خوردگی خیلی خوبه. مخصوصا واسه بچه هایی که شلغم نمیخورن چون رنده که میشه اصلا تو سوپ مشخص نمیشه
#جوجه_زعفرونی
مرغ کبابی رو ریختم تو تابه و بهش نمک و فلفل و پودر زعفرون زدم و چوب دارچین و فلفل دلمه ریختم و گذاشتم تا بپزه و آبش کشیده شه. بعد توش 2 تا قاشق روغن ریختم و سرخش کردم.کنارش سیب زمینی سرخ کردم و بامیه رو بخارپز کردم. نوش جون