۱۱:۱۸ ۱۳۹۵/۹/۱۳
#پیراشکی_جگر_مرغ
خمیر نان بربری دوعدد
یک بسته جگرمرغ متوسط
فلفل دلمهای ۲عددمتوسط
۱عددهم پیاز
۱قاشق هم جعفری خوردشده
رب ۱قاشق غذاخوری
نمک وفلفل زردچوبه
ابتدا مواد میانی را آماده کرده پیازسرخ میکنیم بعد جگرمرغ بهش اضافه میکنیم وهمینطوربقیه مواد رو اخرسرهم رب میزنیم سپس یک گلوله کوچک از خمیر برداشته داخلش مواد ریخته دورشو بسته ودر روغن داغ سرخ کرده
سپس بعد از آماده شدن نوش جان کرد