۱۱:۲۲ ۱۳۹۵/۹/۱۳
#آبگوشت
نخود و لوبیا سفید رو خیس کردم چند ساعتی و آبشو ریختم دور،یک تیکه کوچیک دنبه با گوشت گوسفندی رو که من از سردست استفاده کردم با پیاز یه تفت کوچولو دادم (بدون روغن)فقط در حد تفت دادن نه سرخ شدن، زردچوبه زدم آب ریختم نخود و لوبیا رو هم اضافه کردم،یک گوجه بزرگ رو هم رنده کردم ریختم توش با یکدونه لیمو عمانی،حرارتو کم کردم گذاشتم کامل بپزه،نیم ساعت آخر هم دنبه رو از آبگوشت دراوردم با یک پیاز کوچیک رنده شده کوبیدم و تفت دادم( بدون روغن البته،چون دنبه خودش روغن میندازه و چرب هست) کمی زردچوبه فلفل سیاه و دارچین زدم با یک قاشق رب گوجه،یک کوچولو تفت دادم ریختم توی آبگوشت،اون یکدونه لیمو عمانی رو هم دراوردم تو یک پیاله با قاشق فشارش دادم فقط آب لیمو رو ریختم تو آبگوشت،سبزی خشک مرزه هم ریختم نصف قاشق چایخوری،نمک هم اضافه کردم،با دوتا سیب زمینی پوست کرده،اجازه میدیم سیب زمینیها هم پخته بشن،من در اخر یکی دو قاشق هم آبغوره اضافه کردم