خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۱:۲۲   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    #آبگوشت

    نخود و لوبیا سفید رو خیس کردم چند ساعتی و آبشو ریختم دور،یک تیکه کوچیک دنبه با گوشت گوسفندی رو که من از سردست استفاده کردم با پیاز یه تفت کوچولو دادم (بدون روغن)فقط در حد تفت دادن نه سرخ شدن، زردچوبه زدم آب ریختم نخود و لوبیا رو هم اضافه کردم،یک گوجه بزرگ رو هم رنده کردم ریختم توش با یکدونه لیمو عمانی،حرارتو کم کردم گذاشتم کامل بپزه،نیم ساعت آخر هم دنبه رو از آبگوشت دراوردم با یک پیاز کوچیک رنده شده کوبیدم و تفت دادم( بدون روغن البته،چون دنبه خودش روغن میندازه و چرب هست) کمی زردچوبه فلفل سیاه و دارچین زدم با یک قاشق رب گوجه،یک کوچولو تفت دادم ریختم توی آبگوشت،اون یکدونه لیمو عمانی رو هم دراوردم تو یک پیاله با قاشق فشارش دادم فقط آب لیمو رو ریختم تو آبگوشت،سبزی خشک مرزه هم ریختم نصف قاشق چایخوری،نمک هم اضافه کردم،با دوتا سیب زمینی پوست کرده،اجازه میدیم سیب زمینیها هم پخته بشن،من در اخر یکی دو قاشق هم آبغوره اضافه کردم
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان