۱۱:۳۱ ۱۳۹۵/۹/۱۳
⚜طرز تهیه کاچی قورمه ⚜
مواد اولیه :
برای 5 نفر
✅بلغور گندم 2 پیمانه
✅آب به مقدار لازم
✅نمک و روغن به مقدار لازم
✅گوشت گوسفندی 300 گرم
✅پیاز داغ 200گرم
✅نعنا خشک.زردچوبه.کشک به مقدار لازم
غذای محلی اردستان
قابلمه را تا نیمه از آب پر کرده بر روی حرارت قرار میدهیم، وقتی به جوش آمد نمک و روغن را به آن اضافه میکنیم. بلغور گندم را آهسته اضافه کرده و هم میزنیم تا گلوله گلوله نشود. هنگامی که شروع به جوشیدن کرد، شعله را کم کرده و بعد از چند دقیقه در آن را دم کنی قرار میدهیم، پس از حدود یک ساعت دم خواهد کشید.
قرمه:
گوشت را به صورت تکههای کوچک خرد کرده و میگذاریم تا پخته شود، پیاز خلالی و سرخ شده را به همراه نعنا و زردچوبه به آن اضافه کرده پس از تفت خوردن با بلغور گندم دم کشیده، سرو می کنیم