۱۱:۳۱ ۱۳۹۵/۹/۱۳
طرز تهیه کباب کنجه لاری ⚜
مواد اولیه :
✅ماست چکیده ترش مزه نیم کیلو
✅گوشت راسته بره یک کیلو
✅پیاز پیاز نیم کیلو
✅فلفل سیاه ونمک به میزان دلخواه
کباب کنجه لاری یکی از غذاهای لذیذ ومعروف ایرانی است که زبان زد عام وخاص می باشد .کباب کنجه لاری باید با ماست قاطی شود وخوشمزه گی آن هم به همین منظور می باشد. لاری ها برای مهمانان خاص وموقع عروسی وگلگشت وصحرا از این غذا استفاده می کنند . کباب کنجه لاری می توان از چند نوع گوشت از قبیل گوشت کَر کبابی ( گوسفند نری که سن آن کم وچاق می باشد )، بره ، مرغ، گاو وگوساله درست کرد .
به طور معمول مسافرانی که گذرشان به لار بیفتد فرصت لذت بردن از طعم کنجه لاری را از دست نمی دهند.
طرز تهیه :
ابتدا گوشت را تکه تکه کرده ، روی سفره یا داخل سینی بزرگ گذاشته ودر فضایی باز قرار می گیرد تا گوشت از حالت شُل بودن خارج شود وخشک شودهرچه گوشت خشکترباشه کباب خوشمزه تری داریم وسپس تکه های گوشت رادرون قابلمه یا سطل ریخته و پیازرا خرد کرده همراه با نمک وفلفل سیاه به گوشت اضافه می کنیم . وبا دست آنهارا به هم می زنیم تا با هم خوب مخلوط شون . ومدت نیم تایک ساعت خارج یخچال قرار میدهیم تامواد به خورد گوشت رود وبعدماست راخوب باموادمخلوط نماییدودوباره یک تادوساعت خارج یخچال قرار میدهیم وسپس مدت یک شبانه روز داخل یخچال گذاشته تاگوشت خوب ترد ومزه دارشود.(حتمایک شبانه روزداخل یخچال باشد) بعداز آن گوشت ها را به سیخ کشیده وآنهارا روی منقل که پرازآتش زغال است قرار می دهیم . سیخ ها را مرتب می چرخانیم تا گوشت نسوزد و همه ی قسمت آن پخته شود .گوشت ها که قرمز وپخته شد ، دوتکه نان در سینی بزرگ می گذاریم وسیخ هارا روی آن قرار می دهیم و چند تکه نان هم روی کباب میگذاریم تا سرد نشود .