خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۱:۴۰   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    طرز تهیه کیک سوسیس فنجانی
    یک خوراک خوشمزه با ظاهری جذاب و هیجان آور، که به سادگی تهیه شده و می‌توانید بسته به سلیقه و ذائقه خود، مواد داخل آن را تغییر دهید. جعفری تازه، فلفل تند (Jalapeno) و قارچ موادی هستند که می‌توانید از آن‌ها بهره ببرید.
    مواد لازم :
    ✅تخم مرغ - ۲ عدد
    ✅شیر - ۱ پیمانه
    ✅آرد ساده - ۱ پیمانه
    ✅پنیر مازارلا - ½ پیمانه
    ✅سوسیس - ۱ پیمانه
    ✅فلفل دلمه - ۲ قاشق غذاخوری
    ✅پیازچه - ۱ قاشق غذاخوری
    ✅نمک - به میزان لازم
    ✅فلفل - به میزان لازم
    ✅روغن - به میزان لازم

    دستور تهیه :
    سوسیس ها را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شده و کمی بپزند. سپس روغن اضافی آن‌ها را گرفته و کنار می‌گذاریم تا خنک شوند. تخم مرغ‌ها را به همراه شیر در کاسه‌ای ریخته و با همزن دستی کمی می‌زنیم. سپس نمک، فلفل، پیازچه خرد شده، فلفل دلمه‌ای ( میتوانید برای زیبایی بیشتر از فلفل‌های رنگی استفاده کنید) خرد شده و یک سوم از پنیر مازارلا (یا چدار) را اضافه کرده و مواد را به هم می‌زنیم تا با هم مخلوط شوند. سپس آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و مرتب به هم می‌زنیم تا مخلوط یکدست شود. سوسیس‌ها را نیز اضافه کرده و با مواد به هم می‌زنیم. بعد مواد را به مدت پانزده تا سی دقیقه داخل یخچال می‌گذاریم تا خنک شوند. در این فاصله فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فار‌‌نهایت گرم می‌کنیم. قالب مخصوص کیک فنجانی (Muffin Pan) را با روغن مایع چرب کرده و سپس به مدت ۲ تا ۳ دقیقه داخل فر می‌گذاریم تا گرم شود. سپس قالب را از فر خارج کرده و درون کاسه‌ها را با مواد پر می‌کنیم. روی مواد را با کمی پنیر مازارلا (در صورت تمایل برشی از سوسیس را به شکل دلخواه قالب زده، سرخ کرده و برای تزئین روی کیک بگذارید) پوشانده و کیک‌ها را به مدت ۱۷ تا ۲۰ دقیقه درون فر می‌پزیم تا پف کرده و روی آن‌ها طلایی شود. کیک ها را با سس مورد علاقه خود مانند کچاپ، سس تند تبسکو دودی یا سس بوفالو سرو کنید.
    نکات:
    می‌توانید بسته به ذائقه خود؛ از سوسیس گوشت، مرغ، مارتادلای بوقلمون یا سوسیس گیاهی استفاده کنید.
    این کیک در زبان انگلیسی Popover نامیده می‌شود. پاپ اُور خوراکی سبک است که از تخم مرغ درست شده و معمولا در قالب مافین تهیه می‌شود. پاپ اُور می‌تواند به عنوان شیرینی همراه با میوه و خامه تهیه و در وعده صبحانه یا عصرانه همراه با چای سرو شود. همچنین می‌تواند از گوشت تهیه و به عنوان ناهار یا شام مصرف شود.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان