۲۰:۱۴ ۱۳۹۲/۸/۴
کشک بادمجون برای 6نفر:
بادمجان 1kg
کشک به میزان لازم
گوشت چرخ شده قلقلی 400g
گوجه فرنگی رنده شده 3عدد متوسط
بیاز2عددبزرگ ومتوسط
سیر3بوته
گردو5عدد خرد شده
ادویه به میزان لازم
نعناخشک به میزان لازم
بادمجان ها را سرخ میکنیم وبعد آن ها را میکوبیم وکنار میگذاریم
بیاز را رنده میکنیم وسرخ میکنیم باحرارت بالا که آب نیفته و بعدسیررنده شده را اضافه کرده وحرارت راکم میکنیم ادویه و نعنا خشک هم میزنیم گوشت قلقلی سرخ شده را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم و سبس گوجه رنده شده رااضافه میکنیم وسبس گردورا هم اضافه کرده و کمی تفت میدهیم کشک را آب میکنیم اگر کشک محلی باشد خیلی خوشمزه تر میشود کشک را اضافه میکنیم و کشک بابقیه مواد حدود 8دقیقه قل بخورد وبعد 8-10دقیقه بادمجان را اضافه کرده بعد از حدود 7دقیقه غذا آماده نوش چان کردن است بهتره که نه ابکی باشه نه خیلی سفت.