شام چی بپزم ؟
طرز تهیه مرغ با سس قارچ
مواد اولیه :
0.5 کیلوگرم سینه های مرغ بی پوست و بدون پوست که به صورت فیله برش داده شده .
3 قاشق غذاخوری روغن دانه انگور یا روغن زیتون
آرد . نمک و فلفل : به مقدار لازم
مواد اولیه برای تهیه سس قارچ :
250 گرم قارچ ، تمیز و قطعه قطعه شده
1 عدد پیاز متوسط ، ریز خرد شده
2 قاشق غذاخوری کره
1/2 فنجان آبگوشت
1 فنجان خامه سنگین
1/2 فنجان پنیر پارمسان خرد شده
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه :
روی تخته برش ، سینه های مرغ را با یک بیفتک کوب بکوبید سپس کمی نمک و فلفل روی آنها بپاشید تا مزه دار شوند.
آرد را به یک کاسه اضافه کرده و هر تکه مرغ را درون آن پشت و رو کنید .
روغن را در یک قابلمه بزرگ اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
هر سینه مرغ را درون قابلمه قرار دهید و از هر دو طرف سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود و دو طرف آن پخته شود.
مرغ را در یک بشقاب جداگانه بگذارید .
کره و پیاز را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید کمی پخته و قهوه ای شوند.
سپس قارچ و آبگوشت را اضافه کنید وهم بزنید بعد از نرم شدن ، نمک و فلفل را اضافه کنید تا طعم بگیرد .
خامه و سپس پنیر پارمسان را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
حرارت را کم کنید.
مرغ را به قابلمه برگردانید و سس قارچ را روی آن بریزید ، و اجازه دهید این مخلوط چند دقیقه بپزد .
نوش جان .