طرز تهیه پاستا اسفناج با سس خامه
مواد اولیه :
نیم کیلوگرم پاستا ( نوع پاستا دلخواه است )
200 گرم پنیر خامه ای
1.5 فنجان آب مرغ
6 فنجان بیبی اسفناج
1 فنجان پنیر موزارلا ( خُرد شده )
طرز تهیه :
طبق دستورالعمل روی بسته پاستا را پخته و آبکش کنید .
در یک تابه بزرگ پنیر خامه ای را با آب مرغ حدود 10 دقیقه بجوشانید.
فرا را با دمای 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید .
اسفناج را به سس پنیر خامه ای اضافه کرده و هم بزنید . بگذارید این ترکیب 5 دقیقه دیگر بپزد .
پاستا را به سس اضافه کنید .
همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کرده و روی آنها را با پنیر موزارلا بپوشانید .
تابه را درون فر قرار دهید و حدود 7 الی 10 دقیقه آنرا بپزید تا پنیر ذوب شود.
نوش جان