طرز تهیه آنچیلادا مرغ
مواد اولیه :
2 فنجان مرغ ( مرغ را با ادویه جات آب پز و سپس آنرا ریش ریش کنید ).
10 عدد نان تورتیلا
2 فنجان پنیر موزارلا
3 قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذاخوری آرد
2 فنجان آب مرغ
1 فنجان خامه ترش
نمک . فلفل . ادویه و ترشی فلفل چیلی سبز : به مقدار لازم
در صورت دلخواه میتوانید از خودِ فلفل سبز به جای ترشی آن استفاده کنید .
طرز تهیه :
فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید .
در یک کاسه متوسط ، مرغ پخته شده ریش شده را با یک فنجان پنیر خرد شده به همراه نمک ، فلفل و ادویه مخلوط کنید.
این مخلوط را روی نان تورتیلا ریخته و نان را به شکل زیر لوله کنید .
همه ی نان ها را به همین شکل پُر کرده و لوله کنید سپس آن ها را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید .
در یک قابلمه روی شعله متوسط کره را ذوب کنید.
آرد را به کره اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه آن را خوب هم بزنید تا آرد کاملا صاف شود .
آب مرغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب کاملا یکدست شود .
شعله را کم کرده سپس به این سس خامه ترش و ترشی فلفل چیلی را اضافه کنید .
مخلوط را خوب هم زده و از روی شعله بردارید سپس این سس را روی ساندویچ ها بریزید .
روی ساندویچ ها را با پنیر خُرد شده بپوشانید .
ظرف را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت 20 الی 25 دقیقه بپزد .