طرز تهیه مرغ با سس فلفل دلمه ای
مواد اولیه :
نیم کیلوگرم سینه مرغ بدون استخوان
2 قاشق غذاخوری روغن
1/4 فنجان آبگوشت
1/2 پیاز متوسط خُرد شده
2 عدد سیر ، رنده شده
350 گرم فلفل دلمه ای کبابی شده
1/2 فنجان شیر پرچرب یا خامه
1/2 فنجان پنیر پارمسان رنده شده
1 مشت اسفناج
1/4 قاشق چایخوری پوسته های فلفل قرمز ( در صورت دلخواه )
نمک و پاپریکا : به مقدار لازم
طرز تهیه :
نصف فلفل دلمه ای های کبابی شده را در مخلوط کن بریزید تا پوره شوند . نصف دیگر فلفل دلمه ای ها را خُرد کنید .
روی مرغ ها نمک و پاپریکا بریزید .
تابه را روی حرارت گذاشته و روغن را داخل آن بریزید تا داغ شود .
سپس مرغ را اضافه کنید و آن ها را به مدت چند دقیقه داخل روغن سرخ کنید تا از هر دو طرف طلایی شوند .
مرغ را از داخل تابه خارج کنید .
به همان تابه ، پیاز و سیر را اضافه کنید. به مدت 2 دقیقه هم بزنید و بعد آبگوشت را اضافه کنید.
اجازه دهید تابه روی حرارت بماند تا آبگوشت کمی غلیظ شده و پیازها نرم شوند .
فلفل های خرد شده و پوره شده را اضافه کنید و مرتب هم بزنید .
بعد از 7 الی 10 دقیقه که مایع کمی غلیظ شد حرارت را کم کنید .
شیر . پنیر پارمسان و اسفناج را به سس اضافه کنید .
مواد را با هم مخلوط کرده و بعد از چند دقیقه که به یک جوش ملایمی رسید مرغ ها را به آن اضافه کنید .
سس را روی مرغ ها ریخته و اجازه دهید 1 دقیقه بجوشد .
غذا را داخل ظرف مناسب ریخته و روی آن را با پنیر پارمسان رنده شده تزئین کنید .
نوش جان