طرز تهیه مرغ کنتاکی با کره گیاهی
مواد اولیه :
1 عدد مرغ کامل
مواد اولیه برای تهیه کره گیاهی :
4 قاشق غذاخوری کره ، در دمای اتاق
3 حبه سیر ، رنده شده / چرخ کرده
1 قاشق غذاخوری تازه مریم گلی ، ریز خرد شده
1 قاشق غذاخوری رزماری تازه ، ریز خرد شده
1 قاشق غذاخوری جعفری تازه ، ریز خرد شده
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 لیمو کوچک
1 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
مواد اولیه برای سینی پخت :
8 الی 12 عدد سیب زمینی ریز ، نصف شده
6 الی 8 عدد هویج متوسط ، خرد شده
1 عدد پیاز بزرگ ، خرد شده
2 شاخه از گیاه مریم گلی , 2 شاخه رزماری و 2 حلقه نازک لیمو ترش
نمک و فلفل و روغن زیتون : به مقدار لازم
مواد اولیه برای تهیه سس :
2 قاشق غذاخوری آرد ساده
2 فنجان آب مرغ
نمک و فلفل سیاه ، برای طعم دادن
طرز تهیه :
مرغ را حداقل 30 دقیقه قبل از قبل از شروع کار از یخچال بیرون بیاورید.
تمام مواد تشکیل دهنده کره گیاهی خود را ترکیب کرده و کنار بگذارید .
فر را با حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم کنید .
مرغ خود را بردارید و با چاقوی تیز از بالا تا پایین زیر شکم مرغ را برش داده و دنده ها را به سمت عقب بکشید تا مرغ کاملا از هم باز شده و روی سطح صاف قرار بگیرد .
قاشق را به زیر پوست مرغ فرو کرده و آن را در زیر پوست حرکت دهید تا فضایی بین پوشت و گوشت ایجاد شود .
فضای بین پوست و گوشت را با کره گیاهی پُر کنید .
مقداری از کره گیاهی را نیز روی مرغ ریخته و مرغ را با این مواد کاملا بپوشانید .
در سینی فر یا یک سینی بزرگ ، هویج ، پیاز و سیب زمینی های خود را با روغن زیتون و کمی نمک و فلفل ترکیب کنید.
برای مرغ خود فضایی ایجاد کنید ، سپس هر برگ از مریم گلی و رزماری را با دو حلقه لیمو در آن قرار دهید.
مرغ را در وسط سینی فر و سبزیجاتی که داخل آن قرار دادید گذاشته و به مدت 45 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار داده و بپزید .
بعد از اینکه مرغ را از فر خارج کردید اجازه دهید 10 الی 15 دقیقه در دمای اتاق استراحت کند تا کره گیاهی بین پوست و گوشت کمی سفت شود .
برای تهیه سس ابتدا روی حرارت متوسط آرد را با کمی روغن مخلوط کرده سپس آب مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آرد داخل اب مرغ کاملا حل شود .
نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا زمانیکه سس کمی غلیظ شود .
سس را از روی حرارت برداشته و موقع سرو روی مرغ بریزید .