خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۴:۰۴   ۱۳۹۹/۴/۲۸
    avatar
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه مرغ کنتاکی با کره گیاهی

     

    مواد اولیه :

    1 عدد مرغ کامل

     

    مواد اولیه برای تهیه کره گیاهی :

     

         4 قاشق غذاخوری کره ، در دمای اتاق

         3 حبه سیر ، رنده شده / چرخ کرده

         1 قاشق غذاخوری تازه مریم گلی ، ریز خرد شده

         1 قاشق غذاخوری رزماری تازه ، ریز خرد شده

         1 قاشق غذاخوری جعفری تازه ، ریز خرد شده

         1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

         1 لیمو کوچک

         1 قاشق چایخوری نمک

         1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه

     

    مواد اولیه برای سینی پخت :

     

    8 الی 12 عدد سیب زمینی ریز ، نصف شده

    6 الی 8 عدد هویج متوسط ، خرد شده

    1 عدد پیاز بزرگ ، خرد شده

    2 شاخه از گیاه مریم گلی , 2 شاخه رزماری و 2 حلقه نازک لیمو ترش

    نمک و فلفل و روغن زیتون : به مقدار لازم

        

    مواد اولیه برای تهیه سس :

     

         2 قاشق غذاخوری آرد ساده

         2 فنجان آب مرغ

         نمک و فلفل سیاه ، برای طعم دادن

     

     

    طرز تهیه :

     

    مرغ را حداقل 30 دقیقه قبل از قبل از شروع کار از یخچال بیرون بیاورید.

    تمام مواد تشکیل دهنده کره گیاهی خود را ترکیب کرده و کنار بگذارید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    فر را با حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم کنید .

    مرغ خود را بردارید و با چاقوی تیز از بالا تا پایین زیر شکم مرغ را برش داده و دنده ها را به سمت عقب بکشید تا مرغ کاملا از هم باز شده و روی سطح صاف قرار بگیرد .

    قاشق را به زیر پوست مرغ فرو کرده و آن را در زیر پوست حرکت دهید تا فضایی بین پوشت و گوشت ایجاد شود .

    فضای بین پوست و گوشت را با کره گیاهی پُر کنید .

    مقداری از کره گیاهی را نیز روی مرغ ریخته و مرغ را با این مواد کاملا بپوشانید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    در سینی فر یا یک سینی بزرگ ، هویج ، پیاز و سیب زمینی های خود را با روغن زیتون و کمی نمک و فلفل ترکیب کنید.

    برای مرغ خود فضایی ایجاد کنید ، سپس هر برگ از مریم گلی و رزماری را با دو حلقه لیمو در آن قرار دهید.

     مرغ را در وسط سینی فر و سبزیجاتی که داخل آن قرار دادید گذاشته و به مدت 45 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار داده و بپزید .

    بعد از اینکه مرغ را از فر خارج کردید اجازه دهید 10 الی 15 دقیقه در دمای اتاق استراحت کند تا کره گیاهی بین پوست و گوشت کمی سفت شود .

    برای تهیه سس ابتدا روی حرارت متوسط آرد را با کمی روغن مخلوط کرده سپس آب مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آرد داخل اب مرغ کاملا حل شود .

    نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا زمانیکه سس کمی غلیظ شود .

    سس را از روی حرارت برداشته و موقع سرو روی مرغ بریزید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۲۸/۴/۱۳۹۹   ۱۴:۰۸
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان