طرز تهیه چیکن برگر
مواد اولیه برگر :
4 عدد سینه مرغ بدون پوست
1 فنجان کلم پیچ یا کاهو خرد شده
8-12ورق نازک بیکن ، سرخ شده
4عدد نان برگر
3-4 فنجان روغن برای سرخ کردن
خیار شور و گوجه فرنگی : به مقدار لازم
پنیر گودا : 4 ورق
مواد اولیه برای تهیه سس :
1 و 4/1 فنجان / 300 میلی لیتر کره
1قاشق چایخوریخوری نمک
1 قاشق چایخوریخوری پاپریکا
1/2قاشق چایخوری از هر کدام : پودر پیاز ، پودر سیر ، فلفل سفید ، فلفل کاین
مواد اولیه برای تهیه مخلوط آرد :
1 و 4/3 فنجان / 250 گرم آرد ساده یا چند منظوره
2 قاشق چایخوری پاپریکا
1 قاشق چایخوری از هر کدام : بیکینگ پودر ، پونه کوهی ، نمک
1/2 قاشق چایخوری از هر کدام : پودر پیاز ، پودر سیر ، فلفل کاین
1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه :
سینه های مرغ را روی یک سطح صاف قرار داده و با یک ورق مشمای ضخیم آن را بپوشانید .
با بیفتک کوب روی مرغ ها را کمی ضربه بزنید تا کمی نازک شوند .
برای تهیه سس در یک کاسه بزرگ ، کره را با پاپریکا ، نمک ، پودر پیاز پودر سیر ، فلفل کاین و فلفل سفید ترکیب کنید.
سینه های مرغ خود را داخل این سس قرار دهید ، و آنها را داخل مخلوط کاملا بچرخانید تا تمام قسمتهای سینه ی مرغ به سس آغشته شوند .
روی کاسه را با مشما بپوشانید و کاسه را حداقل 4 ساعت و حداکثر یک شب درون یخچال قرار دهید .
مرغ را 30 دقیقه قبل از نیاز از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای اتاق نزدیک شود .
در یک کاسه کم عمق بزرگ آرد را با پاپریکا ، پونه کوهی ، بیکینگ پودر ، نمک ، پودر پیاز ، پودر سیر ، فلفل کاین و فلفل سیاه ترکیب کنید
یک به یک سینه ها را درون آرد غلتانیده و مطمئن شوید که آرد همه ی قسمتهای مرغ را میپوشاند .
در یک قابلمه بزرگ روغن خود را گرم کنید.
مرغ خود را با دقت در روغن داغ قرار دهید.
بسته به اندازه و ضخامت سینه های شما در حدود 4 الی 5 دقیقه از هر طرف آن را سرخ کنید و تا زمان طلایی شدن هر دو طرف سینه ی مرغ به سرخ کردن ادامه دهید.
چیکن برگرها را همراه با دو رق بیکن . یک لایه کلم پیچ یا کاهو و خیار شور و گوجه و در صورت دلخواه پنیر گودا داخل نان برگر قرار داده و با سس دلخواه میل کنید .
نوش جان