طرز تهیه کدو سبز کبابی با سس آلفردو
مواد اولیه :
3 عدد کدو سبز کوچک
0.5 کیلوگرم قارچ
1.5 فنجان خامه زده شده
2 حبه سیر رنده شده یا پودر سیر
1/2فنجان پنیر پارمزان
1 فنجان پنیر موزارلا
3 قاشق غذاخوری شیر
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون رقیق
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه :
کدو سبز ها را به شکل حلقه ای برش زده و کمی کباب کنید .
برای کبابی کردن کدوها دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
کدو را در یک ظرف پخت و پز بریزید و به آنها نمک و فلفل اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند.
برای 10 دقیقه آنها را در فر بگذارید تا وقتی که کدو کمی نرم شود.
کدوهای کبابی شده را به صورت یک یا چندین لایه کف ظرف بچینید .
قارچها را خُرد کرده و در تابه با کمی روغن کمی تفت دهید تا طلایی شوند .
قارچها را روی کدوها بریزید .
در یک قابلمه روی حرارت متوسط/کم خامه زده شده را با روغن زیتون و شیر مخلوط کنید .
زمانیکه مخلوط شروع به حباب زدن کرد پودر سیر یا سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید .
نمک و فلفل را نیز به سس اضافه کنید .
مخلوط را کمی هم زده سپس پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر داخل سس کاملا حل شده و سس یکدست شود .
سس را روی کدو و قارچها ریخته و روی آن را با پنیر موزارلا بپوشانید .
ظرف را به مدت 15 دقیقه یا تا زمانیکه روی پنیر طلایی شود در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید .
نوش جان .