طرز تهیه پاستا فتوچینی با میگو و سس خامه
مواد اولیه :
0.5 کیلوگرم میگو ( پاک شده و آب پز شده )
1 بسته فتوچینی
2 قاشق غذاخوری کره
3 حبه سیر
1/4 فنجان آب لیمو
1/2 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
1/2 فنجان خامه سنگین زده شده
طرز تهیه :
میگوها را پاک کرده و بشویید .
آب را به جوش آورید سپس میگوها را به مدت 30 ثانیه یا تا زمانیکه آنها صورتی شوند در آب جوش قرار داده و بعد آبکشی کنید .
طبق دستورالعمل بسته بندی پاستا را بپزید.
کره را در تابه ای ذوب کنید ، سیر را به ان اضافه کنید و حدود یک دقیقه آنرا تفت دهید .
میگو و آب لیمو را اضافه کنید.
پاستا را همراه با پنیر پارمسان و خامه سنگین به تابه اضافه کرده و هم بزنید تا همه ی مواد با هم ترکیب شوند .
نمک و فلفل را اضافه کرده و بلافاصله بعد از به جوش آمدنِ سس آن را از روی حرارت برداشته و سرو کنید .
نوش جان