شام چی بپزم ؟
گراتن گل كلم
گل كلم رو كمي آب پز كنين ، فقط نذارين له بشه و شكلشو از دست بده ، توصيه اي كه دارم اگر گل كلم رو توي شير بپزين بسيار خوشمزه تر ميشه ، موقع پخت كمي هم نمك اضافه كنين...
بعد هم با كره ، شير و آرد مقداري سس سفيد درست كنين ...مقداري آردو توي كره تفت ميديم ، بعد كم كم شيرو اضافه مي كنيم و مرتب هم مي زنيم تا غليظ بشه ، كمي ، نمك ، فلفل و جوز هندي استفاده مي كنيم ......
گل كلم هاي پخته رو در ظرف مناسب فر مي ريزيم ، روشون رو با سس سفيد مي پوشونيم و پنير موزارلاي رنده شده مي ريزيم ...
توي فر ٢٠٠ درجه ١٠ دقيقه ميذاريم