طرز تهیه کوفته قلقلی باربیکیو
مواد اولیه برای تهیه کوفته :
500 گرم گوشت گاو چرخ کرده
1/2 فنجان / 35 گرم پنیر پارمزان تازه رنده شده
1/4 لیوان شیر
2 قطعه نان تست، خرد شده به شکل مکعب های کوچک
2 حبه سیر ، چرخ کرده یا رنده شده
1 پیاز متوسط ، رنده شده
1 تخم مرغ
1 قاشق چایخوری سس ورشستیر
4/3 قاشق چایخوری از هر کدام : پاپریکا دودی ، نمک
1/4 قاشق چایخوری از هر کدام : پودر فلفل کاین ، فلفل سیاه
روغن برای سرخ کردن
مواد اولیه برای تهیه سس :
1/2 لیوان سس باربیکیو
1/3 فنجان آب گوشت
2 حبه سیر ، چرخ کرده
1 قاشق چایخوری عسل
1 قاشق چایخوری سس ورستر شایر
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
1 فنجان پنیر موزارلا
1 فلفل دلمه ای قرمز ، بسیار ریز خرد شده
طرز تهیه :
در یک کاسه بزرگ ، 2 عدد نان تست خُرد شده به شکل مکعب را با شیر ، پیاز رنده شده ، سس ورشستیریر و سیر رنده شده ترکیب کنید.
مواد را با هم مخلوط کرده و اجازه دهید نان رطوبت را جذب کند (حدود 5 دقیقه یا بیشتر).
پارمسان ، تخم مرغ ، پاپریکا دودی ، نمک ، فلفل کاین و فلفل سیاه را اضافه کنید.
آنها را به خوبی هم بزنید تا ترکیب شوند
گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و به آرامی مواد را با هم ترکیب کنید.
گوشت را بیش از حد هم نزنید .
مخلوط را با دست به گلوله های کوچک تقسیم کرده و در یک قابلمه با روغن سرخ کنید تا تمام قسمتهای کوفته ها طلایی شوند .
در قابلمه ای جداگانه کمی روغن ریخته و سیر را اضافه کرده و سرخ کنید تا طلایی شود
آب گوشت را به سیر اضافه کرده و هم بزنید .
سپس سس باربیکیو ، سس ورستر شایر ، عسل ، نمک و فلفل را به ان اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند .
کوفته قلقلی ها را به سس اضافه کرده و مطمئن شوید که تمام کوفته ها کاملا آغشته به سس شده اند .
پنیر موزارلا و فلفل دلمه ای را روی آنها ریخته و درب ظرف را بگذارید تا پنیر روی کوفته ها آب شود .
کوفته ها را میتوانید به صورت ساندویچ یا با برنج و یا به صورت خوراک همراه با کمی سیب زمینی سرخ کرده میل کنید .
نوش جان