طرز تهیه پاستا با کلم بروکلی و سس آلفردو
مواد اولیه :
250 گرم پاستا
450 گرم قارچ
250 گرم کلم بروکلی
1/2 فنجان پنیر پارمزان
2 فنجان خامه
1 قاشق غذاخوری پودر سیر
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون سبک
نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه :
پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته پخته و آبکش کنید . بهتر است پاستاها را کمی نیمه پخته نگه دارید تا در طول پخت با سس بافت آن حفظ شود.
داخل تابه روغن ریخته و قارچ های خرد شده را داخل روغن تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود.
کلم بروکلی ، نمک و پودر سیر را اضافه کنید.
خامه و پنیر پارمزان را اضافه کنید.
پاستای پخته شده را به سس اضافه کرده و هم بزنید .
نکته : در ابتدا ممکن است به نظر برسد که مقدار سس زیاد است، اما ماکارونی مقدار زیادی از آن را جذب می کند و آن را کاملا خامه ای می کند.