طرز تهیه پلو بندری
مواد اولیه:
روغن : به میزان لازم
پیاز : 1 عدد
سیر : 3 حبه
تن ماهی : 1 قوطی
گوجه فرنگی : ۱ عدد
سبزیهای معطر : ۵۰۰ گرم
نمک، فلفل سیاه، کاری : به مقدار لازم
برنج : 500 گرم
زعفران دم کرده : ۱ قاشق غذاخوری
کره : به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز و سیر را خرد کنید.
در قابلمه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا نرم شوند.
تن ماهی را به تکه های کوچک تر تقسیم کنید.
گوجه فرنگی را نگینی خرد کنید.
تن ماهی و گوجه فرنگی خرد شده را به آن ها اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید.
برای تند تر شدن طعم غذا می توانید ۱ عدد فلفل سبز تند را خرد کرده و به همراه گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید.
از سبزی معطر مورد نظر مانند گشنیز، شوید، ترخون و جعفری و یا ترکیبی از آن ها استفاده کنید. سبزی ها را تمیز بشویید و آنها را خرد کنید.
سبزی خرد شده را به همراه نمک، فلفل و ادویه کاری اضافه کنید و برای ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید.
برنج را از 1 ساعت قبل در آب نمک خیس کنید.
برنج را (به همراه آب آن) و زعفران دم کرده به سایر مواد اضافه کنید.
بگذارید تا آب آن کشیده شود و سپس آن را دم بگذارید.
می توانید این غذا را با میگو هم تهیه کنید.
پلو را در ظرف مورد نظر بکشید، کمی کره روی آن قرار دهید و سرو کنید.