طرز تهیه ساندویچ استیک با پنیر
مواد اولیه :
1 کیلوگرم گوشت گاو
2عدد فلفل دلمه ای سبز
1پیاز بزرگ زرد
0.5 کیلوگرم قارچ
0.5 کیلوگرم پنیر ورقه ای پرولون یا پنیر ورقه ای موزارلا
2 قاشق غذاخوری روغن
نان باگت : به تعداد دلخواه
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه :
گوشت گاو را به برش های بسیار نازک تبدیل کنید.
فلفل دلمه ای را به صورت نوارهای باریک ، پیاز و قارچ را به صورت حلقه ای خرد کنید.
ماهیتابه را با روغنی از قبل گرم کرده ، پیاز ، فلفل دلمه ای و قارچ را به آن اضافه کنید.
مخلوط را روی حرارت زیاد بپزید تا همه سبزیجات قهوه ای طلایی شوند.
سپس مواد سرخ شده را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
گوشت گاو خرد شده را به همان ماهی تابه اضافه کنید ،
نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
گوشت را داخل روغن تفت دهید تا گوشت گاو کاملاً پخته شود.
سبزیجات را به گوشت گاو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
روی آن ها را با ورقه های پنیر بپوشانید و اجازه دهید یک دقیقه بماند تا پنیرها آب شوند.
نان های ساندویچی را با مخلوط گوشت پر کرده و در حالی که همه چیز هنوز گرم است سرو کنید.
نوش جان