طرز تهیه خورشت نارنگی
مواد اولیه :
مرغ تکه شده : 6 قطعه
هویج خلال شده : نیم کیلو
خلال پوست لیمو و نارنج و نارنگی : 1 ليوان
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
پیاز سرخ کرده : ۴ قاشق سوپخوری
آبلیمو : ۳ قاشق سوپخوری
شکر : ۴ قاشق سوپخوری
زعفران : 1 قاشق غذاخوری
نارنگی پوست گرفته شده : 1 كيلو
نمک و ادویه : به ميزان لازم
آب : ۴ لیوان
آرد : ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه : ۱ قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام (برای تزیین) : جمعا ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
خلال پوست لیمو، نارنج و نارنگی را ۲ تا ۳ بار با آب سرد بجوشانید و آب آن را عوض کنید.
سپس ۲۴ ساعت در آب سرد بگذارید و در این مدت ۴ تا ۵ بار آب آنرا عوض می کنید تا تلخی خلالها کاملا گرفته شود.
مرغها را سرخ کرده و در یک قابلمه همراه پیاز سرخ کرده، زعفران، نمک و ادویه و آب بگذارید بپزد تا زمانیکه حدود 1.5 لیوان از آب آن باقی بماند.
خلال هويجها را سرخ کرده و همراه خلالهای پوست مرکبات با شکر و آبلیمو به مرغ اضافه کرده و بگذارید چند جوش بزند.
در صورت تمایل برای تغییر چاشنی می توانید مقدار شکر و آبلیموی آنرا کم و زیاد کنید.
در هنگام جوش زدن آرد را در روغن سرخ کرده و به بقیه مواد اضافه کنید.
رب را هم در مواد ریخته و بگذارید بجوشد و به روغن بیفتد .
زمانیکه خورشت کاملا آماده شد پوست نازک روی نارنگی را گرفته و در خورشت بریزید.
دقت کنید که نارنگی ها باید حدود 2 دقیقه در خورشت بپزد تا له نشوند.
بعد از 2 دقیقه زیر گاز را خاموش کرده و خورشت را در ظرف مورد نظر بریزید.
در پایان خورشت را با خلال پسته و بادام تزئین کنید.
نوش جان .