طرز تهیه لازانیای اسفناج و پنیر
مواد اولیه لازانیا :
10 ورق لازانیا
300 گرم بیبی اسفناج
2 قاشق غذاخوری روغن
1 پیاز متوسط خرد شده
2 حبه سیر خرد شده
1 فنجان پارمزان
2 فنجان موزارلا خُرد شده
1 فنجان پنیر ریکوتا
1 عدد تخم مرغ
1/4 فنجان شوید خرد شده
1/4 فنجان ریحان خرد شده
4 فنجان سس مارینارا
نمک و فلفل : به مقدار لازم
مواد اولیه سس مارینارا :
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 فنجان پیاز ریز خرد شده
3/1 فنجان هویج خرد شده
3 حبه سیر خرد شده
4/1 فنجان ریحان تازه خرد شده 1
2/1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک 1
نمک و فلفل : به مقدار لازم
0.5 کیلوگرم گوجه فرنگی خرد شده
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1-2 قاشق چایخوری شکر (اختیاری)
2/1 فنجان آب
طرز تهیه سس مارینارا :
در یک قابلمه بزرگ ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید.
پیاز ، هویج و سیر را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه آنها را بپزید تا نرم شوند .
گوجه فرنگی را همراه با بقیه ی مواد به آنها اضافه کرده و هم بزنید .
مواد را روی حرارت ملایم به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که سس به قوام دلخواه برسد بپزید.
طرز تهیه لازانیا :
ورق های لازانیا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی بپزید و آنها را با آب سرد آبکش کرده و کنار بگذارید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
در یک تابه بزرگ، پیاز را با روغن روی حرارت متوسط حدود 7 دقیقه تفت دهید.
سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بپزید.
اسفناج را اضافه کنید و بپزید و مرتباً هم بزنید تا نرم شود.
حرارت را خاموش کرده، نمک و فلفل را اضافه کرده و آنها را در یک کاسه بزرگ بریزید .
پارمزان، 1 فنجان موزارلا، ریکوتا، تخم مرغ و گیاهان خرد شده را به اسفناج اضافه کنید.
همه چیز را خوب مخلوط کنید.
برای مونتاژ رول ها ، یک قاشق بزرگ از مخلوط اسفناج را به طور یکنواخت روی هر ورق لازانیا پخش کنید.
سپس ورقه ها را به آرامی رول کنید.
کف ظرف پخت را 2 فنجان سس مارینارا بریزید و رول ها را داخل ظرف بچینید.
باقیمانده سس مارینارا و پنیر موزارلا را روی آنها بریزید و به مدت 20-25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد.