طرز تهیه خوراک ماهی ایتالیایی
مواد اولیه :
2 قاشق غذاخوری روغن
1/2 پیاز متوسط خرد شده
2 حبه سیر ریز خرد شده
2 فیله ماهی کولی
1/8 قاشق چایخوری پوسته های فلفل قرمز
1 فنجان سس گوجه فرنگی
1 فنجان آب
250 گرم میگو خام ( پوست کنده و خرد شده )
250 گرم ماهی سالمون تازه ( خرد شده )
نمک: به مقدار لازم
1 قاشق غذاخوری پونه کوهی تازه خرد شده
1/2 قاشق غذاخوری رزماری تازه خرد شده
1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
طرز تهیه :
روغن را در یک قابلمه بزرگ با حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید.
پیاز را اضافه کرده و 4 تا 5 دقیقه تفت دهید ، فقط تا زمانی که نرم شده و پخته شود.
سیر ، فیله ماهی کولی، و تکه های فلفل قرمز را به پیازها اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه بپزید.
سس گوجه فرنگی و آب را اضافه کرده و بجوشانید.
حرارت را کم و متوسط کنید و به مدت 10 دقیقه بپزید.
تکه های ماهی قزل آلا، میگو ،گیاهان خرد شده و نمک را اضافه کنید.
به آرامی هم بزنید.
حدود 5 دقیقه یا تا زمانی که غذاهای دریایی پخته شوند ، آن را بپزید.
خوراک را با گیاهان تازه تزئین کرده و سرو کنید.
نوش جان