مراحل سرخ کردن ماهی تیلا پیلا
مواد لازم و طرز تهیه
ماهی Tilapia حدودا ۵-۶ عدد
آرد حدودا ۳-۴ پر ق غ
تخم مرغ ۱ عدد پودر فلفل پاپریکا به مقدار لازم نمک به مقدار لازم ۲ ق چ زعفران حل شده مقداری روغن مایع برای سرخ کردن
ماهی را شسته و خوب با دستمال حوله ی خشک کنید.
در کاسه ی تخم مرغ، فلفل، نمک و زعفران رو خوب با چنگال هم زنید.
سپس روی سطح صافی آرد را پاشیده و ۲ طرف ماهی را با کمی آرد آغشته کنید. بعد ماهی ها را داخل مخلوط تخم مرغ بزنید تا هر دوطرف آنها خوب آغشته شود . سپس مرحله اول رو دوباره تکرار کنید. میتونید به جای آرد. نان سوخاری خورد شده در این مرحله استفاده کنید. روغن را در ماهیتابه داغ کرده و ماهی ها را داخل آن چیده و کمی حرارت را کم کرده و هر دو طرف آن ها را تا حدی که ماهی پخته و کمی طلایی شود سرخ کنید.