طرز تهیه کتلت تن ماهی
مواد اولیه :
1.5 فنجان سیب زمینی پوره شده
1 قوطی تن ماهی ( روغن آن کاملا گرفته شود )
1 فنجان پودر سوخاری
1 عدد تخم بزرگ
2-3 قاشق غذاخوری آرد
2 عدد پیازچه ریز خرد شده
1 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری سس مایونز
1 قاشق غذاخوری جعفری ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری سس خردل
2/1 لیمو
1/4 قاشق چایخوری پودر سیر
نمک , فلفل سیاه و روغن : به مقدار لازم
طرز تهیه :
برای تهیه پوره سیب زمینی ابتدا سیب زمینی ها را داخل قابلمه ریخته و آب سرد را روی آنها بریزید به طوری که آب روی سیب زمینی ها را بپوشاند .
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و کمی نمک به آن اضافه کنید و منتظر بمانید تا آب به جوش آید .
بعد از به جوش آمدن آب زیر گاز را کم کرده تا سیب زمینی ها پخته و نرم شوند .
سیب زمینی ها را آبکش کرده و منتظر بمانید تا بخار انها کاملا خارج شود سپس آنها را پوست کنده و با گوشت کوب له کنید .
اگر وقت کافی دارید آنها را در یخچال خنک کنید .
پوره سرد خود را با کره ، خردل و مایونز ترکیب کنید.
تن ماهی ، پیازچه ، جعفری ، آب لیمو ، پودر سیر ، کره ، نمک و فلفل را به آنها اضافه کرده و خوب هم بزنید تا همه ی مواد با هم ترکیب شوند.
مواد را با دست به شکل دایره های مسطح یک اندازه درآورید .
توصیه می کنم کتلت ها را در این مرحله به مدت 10-15 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شوند.
کتلت ها را داخل آرد غلتانده تا تمام قسمتهای آن با آرد پوشانده شود سپس آن را داخل تخم مرغ زده شده قرار داده و آغشته به تخم مرغ کنید و در نهایت داخل پودر سوحاری بغلتانید .
روغن را داخل تابه ریخته و اجازه دهید خوب داغ شود سپس کتلت ها را روی حرارت متوسط داخل روغن سرخ کنید تا زمانیکه دو طرف کتلت ها کاملا طلایی شوند .
همچنین میتوانید پخت کتلت ها را داخل فر انجام دهید تا روغن کمتری جذب کنند .
برای اینکار کف سینی فر را با اسپری یا قلمو روغنی کنید .
کتلت ها را داخل سینی فر چیده و به مدت 20 الی 25 دقیقه با حرارت 200 درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید .
میتوانید کتلت ها را با سس تارتار سرو کنید .
نوش جان