سلام به همگی
آقابهزاد تاپیک جدید مبارک ممنونم که نظر منم خواستین
در طب سنتی گوشت گاوی و گوساله طبعش سرده و باعث بیماریهای مختلف میشه بهترین گوشت ،گوشت گوسفندی هست که طبع و مزاجش گرم و تر هست و به مزاجهای مختلف سازگاره
گوشت گوسفندی و مخصوصا گوشت بره قلم آبی بهترین و لطیفترین گوشته
بهتره که از گوشت بره های جوون تر استفاده بشه که هرچی جوون تر باشه خواص بیشتری هم داره و رنگش صورتی تره
بهترین قسمت گوشت گوسفند، قسمت سردست و راسته هستش البته استخون زیاد داره ولی به نسبت گوشت لطیفتری هم داره گوشتهای این قسمت برای حلیم عالیه و همچنین برای پختن گوشت لای برنج خیلی زود پخته میشه(ته چین، سبزی پلو) مزش عالیه ،برای کبابی هم استفاده میشه
استخونها رو هم برای آبگوشت و خورشها و سوپ درکنارگوشت میشه استفاده کرد که کلسیم زیادی داره و مقویه
گوشت ران چون به محل دفع فضولات حیوان نزدیکتره آلودگیهاش هم بیشتره ولی قلم مغزدار و گوشت بیشتری این قسمت قرار داره برای چلو ماهیچه از ران گوسفندی استفاده میشه