بستني زنجبيل با كيوي
مواد لازم :
شكر : 1/4 فنجان
آب : 1 فنجان
كيوي : 4 عدد
عرق زنجبيل : 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
شكر و آب را در قابلمه کوچکی با هم مخلوط كرده و روي شعله قرار داده و بدون اينكه بجوشد هم بزنيد تا شكر حل شود
سپس مايع را بمدت 10 دقيقه بجوشانيد بدون اینکه درب آن را گذاشته باشید و در اين مدت آن را بهم نزنيد
آن را در دماي اتاق قرار دهيد تا خنك شود
كيوي را در مخلوط كن بريزيد و صاف كنيد تا دانه هاي آن جدا شود سپس با عرق زنجبيل به شربت داخل قابلمه بيافزاييد
مخلوط را در قالب ريخته و روي آن را با كاغذ فويل بپوشانيد و به مدت 1 ساعت در فريزر قرار دهيد تا سفت شود
بعد 1 ساعت مخلوط را با هم زن برقي هم بزنيد تا نرم شده و مجددا در قالب ريخته و روي آن را بپوشانيد و بمدت 2 ساعت در فريزر قرار دهيد بعد 2 ساعت دوباره هم زده و بعد چند ساعت داخل یخچال بماند
اگر دستگاه بستنی ساز داشتید کل مواد را در دستگاه بریزید بعد از 20 دقیقه بستنی جینجر(زنجبیل) اماده خواهد شد