بستنی شاه توتــــــــــ
مواد لازم:
شاه توت : 450 گرم
خامه پر چرب : 2 فنجان
خامه کم چرب : 1 فنجان
شکر : 2/3 فنجان
زرده تخم مرغ : 4 عدد
وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
نمک :1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
شاه توت را در مخلوط کن ریخته و پوره کنید و از صافی رد کنید ( من دونه هاشو هم دوست دارم )
1 فنجان از خامه پرچرب را با شکر و خامه کم چرب در قابلمه ای مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار داده و مداوم هم بزنید تا روان شود و به حباب زدن بیفتد بعد شعله را خاموش کنید
زرده ها را با وانیل و نمک را با هم با چنگال هم بزنید تا خوب مخلوط شود
نصف مایه خامه داغ را روی زرده ها بریزید و تند تند هم بزنید وقتی مخلوط شد آن را روی بقیه مایه داغ بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند
مایه را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا حباب بزند بعد از صافی رد کنید و با بقیه ی خامه مخلوط کنید و صبر کنید تا در دمای محیط خنک شود.
شاه توت را اضافه کنید و مایه را 4 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس در بستنی ساز فریز کنید.
پیش از سرو بستنی را 2-4 ساعت در فریزر قرار دهید.
یا
بستنی را در فریزر قرار دهید. هر 1 ساعت یك بار خارج كرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ولی یخ نزند، این عمل را 4 بار تكرار كنید.
سپس 24 ساعت داخل فریزر بماند