۲۲:۴۷ ۱۳۹۳/۲/۸
طرز تهیه تبوله که یک سالاد لبنانیه
نصف پیمانه بلغور گندم (گندم پوست کنده و خرد شده که برای این سالاد اندازه دانه ها به اندازه دانه های نسکافه مناسب است) که از شب قبل با آب ولرم خیسانده می شودتا کاملا نرم شده و احتیاج به پخت نداشته باشد
نصف پیمانه جعفری و پیازچه ساطوری
نصف پیمانه گوجه فرنگی بسیارریز شده
آبلیموی تازه و روغن زیتون بکر ترجیحا و نمک و فلفل سیاه
این سالاد رو یه دوست خوب لبنانی برام درست می کرد ولی حیف عکس ندارم بذارم