خانه
211K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۱:۵۹   ۱۳۹۳/۲/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    سالاد سیب زمینی ایتالیایی

    مواد لازم:

    سیب‌زمینی متوسط: ۲عدد، آبپز
    مغز کرفس: ۵۰ گرم، ساطوری شده
    خیار قلمی: ۲عدد، نگینی ریز شده
    زیتون بدون هسته: ۵۰گرم، حلقه حلقه
    پیاز سفید کوچک: یک عدد، رنده شده
    سس ایتالیایی: نصف پیمانه
    اورگانو: نصف قاشق چای‌خوری

    مواد لازم برای تهیه سس ایتالیایی:
    روغن زیتون: ۶ قاشق غذاخوری
    سرکه سفید: ۳ قاشق غذاخوری
    سیر: یک حبه، رنده شده
    نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    روش تهیه:

    ۱- برای تهیه سس ایتالیایی همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را اندازه کنید. توجه داشته باشید سیر در این سس ته‌نشین می‌شود، بنابراین قبل از سرو آن را هم بزنید. به جای سیر می‌توانید از یک قاشق چای‌خوری پودرسیر هم استفاده کنید.
    ۲- سیب‌زمینی آبپز را پس از سرد شدن پوست کنده و نگینی خرد کنید.
    ۳- در یک کاسه بزرگ سیب‌زمینی، کرفس، خیار، زیتون و پیاز رنده شده را مخلوط کرده و هم بزنید. کمی نمک روی آن پاشیده و ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم‌ها مخلوط شود.
    ۴- سس را روی سالاد داده و پس از مخلوط کردن اورگانو را روی آن بپاشید.
    ۵- این سالاد را با نان سیر یا بروسکتا سرو کنید.
    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۱۴/۲/۱۳۹۳   ۱۲:۰۰
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان