خانه
211K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۰:۳۴   ۱۳۹۲/۳/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست

    سس:

    سالاد سزار خوب سالادی است که سس عالی داشته باشد از زرده خام تخم مرغ و ماهی آنچووی (کولی) بدتان می آید؟ باید بگوییم که زرده تخم مرغ به این سس حالتی غنی می دهد و آنچووی هم نمک و طعم اصلی آن است دستور تهیه ما برای این سس بدین شرح است:

    «6 فیله آنچووی آغشته به روغن را با یک حبه سیر کوچک و کمی نمک خرد کنید با قسمت مسطح چاقو حبه سیر را له کنید و این مواد را داخل کاسه ای بریزید دو زرده تخم مرغ بزرگ را داخل بریزید و هم بزنید 2 قاشق آب لیموی تازه بیفزایید و کمی خردل اضافه کنید 2 قاشق روغن زیتون و نیم فنجان روغن نباتی را آرام آرام به این مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا غلیظ شود 3 قاشق پنیر پارمزان رنده شده داخلش بریزید و به آن نمک و فلفل سیاه و آبلیموی بیشتری در صورت دلخواه بیفزایید می توانید این سس را یک روز قبل آماده کنید»

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان