سس:
سالاد سزار خوب سالادی است که سس عالی داشته باشد از زرده خام تخم مرغ و ماهی آنچووی (کولی) بدتان می آید؟ باید بگوییم که زرده تخم مرغ به این سس حالتی غنی می دهد و آنچووی هم نمک و طعم اصلی آن است دستور تهیه ما برای این سس بدین شرح است:
«6 فیله آنچووی آغشته به روغن را با یک حبه سیر کوچک و کمی نمک خرد کنید با قسمت مسطح چاقو حبه سیر را له کنید و این مواد را داخل کاسه ای بریزید دو زرده تخم مرغ بزرگ را داخل بریزید و هم بزنید 2 قاشق آب لیموی تازه بیفزایید و کمی خردل اضافه کنید 2 قاشق روغن زیتون و نیم فنجان روغن نباتی را آرام آرام به این مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا غلیظ شود 3 قاشق پنیر پارمزان رنده شده داخلش بریزید و به آن نمک و فلفل سیاه و آبلیموی بیشتری در صورت دلخواه بیفزایید می توانید این سس را یک روز قبل آماده کنید»