خانه
211K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۰:۳۵   ۱۳۹۲/۳/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست

    کروتن:

    کروتن(نان سوخاری) به این سالاد حجم میدهد 3 فنجان تکه های کوچک کروتن را با 3 قاشق روغن زیتون مخلوط کنید نمک و فلفل سیاه را چاشنی آن کنید سپس آن را در سینی فر روی کاغذ روغنی ریخته و بگذارید در فر در دمای 375 درجه فارنهایت 10 تا 15 دقیقه بپزد و طلایی شود اگر از آنچووی خوشتان می آید، کمی از فیله آن رویش بریزید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان