خانه
211K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۳:۲۹   ۱۳۹۴/۸/۱۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز تهیه سالاد ماهی سفید

    مواد لازم :

    ماهی سفید بخارپز شده: یک عدد

    کرفس خرد شده: دو ساقه

    پیاز خرد شده: نصف عدد

    سس مایونز: سه قاشق غذاخوری

    خامه ترش یا ماست چکیده: سه قاشق غذاخوری

    کاهو: یک بوته

    جعفری خرد شده: دو قاشق چایخوری

    نمک، فلفل و آبلیمو: به میزان لازم


    طرز تهیه :

    ابتدا پوست و استخوان ماهی راگرفته و گوشت آن را تکه‌تکه کنید. سپس آن را درون ظرفی ریخته، بعد کرفس، پیاز، سس مایونز یا خامه ترش یا ماست چکیده را به همراه آبلیموی تازه به آن بیفزایید و هم بزنید. بعد، نمک و فلفل را می‌افزاییم.

     

    آن‌گاه کاهوهای شسته شده را درون ظرف موردنظر بچینید و سالاد ماهی آماده شده را روی آنها بریزید سپس، موادمان را با مقداری جعفری خرد شده مخلوط می‌کنیم. این سالاد را به صورت سرد میل کنید. همچنین می‌توانید به عنوان یک شام مناسب به همراه مقداری نان سرو کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان