خانه
211K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۵:۰۶   ۱۳۹۴/۸/۱۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    سالاد گل کلم و هویج

    مواد لازم:
    ▪ گل کلم کوچک : یک عدد (یا نصف گل کلم بزرگ)
    ▪ هویج : ۲ عدد
    ▪ پیاز قرمز : ۱ عدد
    ▪ جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
    ▪ سرکه سفید : ۱ قاشق غذاخوری
    ▪ سس خردل : ۱ قاشق مرباخوری
    ▪ روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
    ▪ سس مایونز : ۱ قاشق غذاخوری
    ● طرز تهیه:
    گل کلم ها را به شکل گل های کوچک تکه تکه می کنیم.
    هویج و پیاز را به شکل خلالی خرد می کنیم. می توانیم هویج را با رنده درشت هم رنده کنیم.
    تمامی مواد بالا را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کرده و در ظرف سرو می کشیم.
    این سالاد را می توانیم به مدت سه روز در یخچال نگه داریم.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان