خانه
211K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۱:۲۱   ۱۳۹۴/۸/۲۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز تهیه سالاد اندونزی با کلم

    مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی با کلم
    در صورت تمایل کلم بروکلی پخته شده میتوانید اضافه کنید
    هویج پخته شده:دویست و پنجاه گرم
    گل کلم پخته شده: سیصد گرم
    سس مایونز= به ماندازه نیاز
    خیار شور= سیصد گرم
    كالباس=سیصد گرم
    نخود فرنگی= دویست گرم
    گوجه فرنگی= دو عدد متوسط
    سیب زمینی= پانصد گرم

    طرز تهیه سالاد اندونزی با کلم
    اول سیب زمینی ها را بپزید و به تکه های ریز خرد نماییم . بعد همه مواد را كه شامل گوجه فرنگی خورد شده، كالباس ریز ریز شده و خیار شور ریز ریز شده می باشد با سیب زمینی، نخود فرنگی پته شده و سس كاملاً مخلوط می کنیم . سالاد را در یخچال بگزارید و بعد از گذشت حداقل پنج ساعت سالاد شما اماده است و نوش جان کنید

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان