طرز تهیه سالاد اندونزی با کلم
مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی با کلم
در صورت تمایل کلم بروکلی پخته شده میتوانید اضافه کنید
هویج پخته شده:دویست و پنجاه گرم
گل کلم پخته شده: سیصد گرم
سس مایونز= به ماندازه نیاز
خیار شور= سیصد گرم
كالباس=سیصد گرم
نخود فرنگی= دویست گرم
گوجه فرنگی= دو عدد متوسط
سیب زمینی= پانصد گرم
طرز تهیه سالاد اندونزی با کلم
اول سیب زمینی ها را بپزید و به تکه های ریز خرد نماییم . بعد همه مواد را كه شامل گوجه فرنگی خورد شده، كالباس ریز ریز شده و خیار شور ریز ریز شده می باشد با سیب زمینی، نخود فرنگی پته شده و سس كاملاً مخلوط می کنیم . سالاد را در یخچال بگزارید و بعد از گذشت حداقل پنج ساعت سالاد شما اماده است و نوش جان کنید